skip to Main Content
CONVOCATÒRIA  ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA ANYS 2020-2021

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA ANYS 2020-2021

Salutació-. Benvolguts socis És una satisfacció per la junta fer aquest comunicat per, en primer lloc, saludar-vos i desitjar que tots esteu bé de salut. Afortunadament les restriccions inherents a la pandèmia van minvant i des de fa unes setmanes podem reempendre la pràctica del nostre hobby i tornar a volar a les instal.lacions dels nostre club,

Dia:  23.OCT.2021 (Dissabte).
Hora:  9h30 en primera convocatòria i a les 10h00 en segona convocatòria.
Lloc: Instal·lacions del Club.

Benvolguts socis:

Després del obligat període d’inactivitat provocat pel Covid-19, en la que, entre altres, no es va poder celebrar l’Assemblea de l´any 2020, ens complau comunicar-vos la convocatòria de l’Assemblea General Ordinària corresponent als períodes 2020 i 2021.

Tenint en compte que la major part de restriccions ja s’han aixecat i que una gran part de la població, i per tant dels socis, ja estan amb la pauta de vacunació completa, celebrarem l’Assemblea de forma presencial a les instal·lacions del Club.

Ordre del dia:

1.-   Presentació  i aprovació, si escau, dels comptes dels anys 2020 i 2021.

2.-   Presentació i aprovació, si s’escau, del pressupost any 2022.

3.-   Estat actual dels Socis i proposta de la  Junta per la modificació  dels Estatuts  del Club per  tal de  crear la figura  del “usuari-abonat”.

4.-  Presentació de la regularització del Club davant dels estaments AESA i ENAIRE i relació amb la “Patrulla Pegaso” de la Guàrdia Civil.

5.-   Resum de les accions executives dutes a terme per la Junta durant el mandat (2016-2021).

6.-  Tota vegada que al Gener del 2022, expira el mandat de l´actual Junta, s´anuncia que el dia de la Assemblea s’anunciarà la convocatòria d´Eleccions a la nova Junta Directiva, a efectuar el Gener del 2022.

7-.   Propostes per la confecció  del calendari d´activitats pel 2022

8.-   Precs i preguntes.

La Junta del CPV.

Bràfim 09.SET.2021.

Contacta'ns

El Club d'aeromodelisme pla de Vent, és uns dels clubs més antics de Catalunya per la pràctica de totes les modalitats aeromodelistes. Malgrat que no és constitueix formalment fins a l'octubre de l'any 1980, una colla de persones inquietes i molt actives dins el nostre món, van començar a mitjans dels anys 70 a crear el que és avui la nostra institució.

El nostre correu:  info@pladevent.com

Contacta'ns

El Club d'aeromodelisme pla de Vent, és uns dels clubs més antics de Catalunya per la pràctica de totes les modalitats aeromodelistes. Malgrat que no és constitueix formalment fins a l'octubre de l'any 1980, una colla de persones inquietes i molt actives dins el nostre món, van començar a mitjans dels anys 70 a crear el que és avui la nostra institució.

El nostre correu:  info@pladevent.com

Copyright 2020 © Pla de vent

Pàgina feta per Despega!

Copyright 2020 © Pla de vent

Pàgina feta per Despega!

Copyright 2020 © Pla de vent

Pàgina feta per Despega!

Back To Top