skip to Main Content
SOM  CAMPIONS

SOM CAMPIONS

Els  passats   dies 8-.9-10   d´octubre , va tenir lloc a la localitat Santanderina de Llanes , el campionat d´Espanya  de acrobacia aèrea Modalitat   F3M. Per part  del nostre Club  i varen  participar  en Ramon Pellicer i  en Alex Tylka,;  tenim  l´honor  de  comunicar  que en  Ramon  va quedar  campió i en Alex Tylka  tercer  en la categoria de Freestyle

    En sentim molt orgullosos de tenir  dos campions  en el nostre Club,  enhorabona  als  campions i a tots  els que els hi varen  fer costat  aquel  dia

  Felicitats  a tots

Contacta'ns

El Club d'aeromodelisme pla de Vent, és uns dels clubs més antics de Catalunya per la pràctica de totes les modalitats aeromodelistes. Malgrat que no és constitueix formalment fins a l'octubre de l'any 1980, una colla de persones inquietes i molt actives dins el nostre món, van començar a mitjans dels anys 70 a crear el que és avui la nostra institució.

El nostre correu:  info@pladevent.com

Contacta'ns

El Club d'aeromodelisme pla de Vent, és uns dels clubs més antics de Catalunya per la pràctica de totes les modalitats aeromodelistes. Malgrat que no és constitueix formalment fins a l'octubre de l'any 1980, una colla de persones inquietes i molt actives dins el nostre món, van començar a mitjans dels anys 70 a crear el que és avui la nostra institució.

El nostre correu:  info@pladevent.com

Copyright 2020 © Pla de vent

Pàgina feta per Despega!

Copyright 2020 © Pla de vent

Pàgina feta per Despega!

Copyright 2020 © Pla de vent

Pàgina feta per Despega!

Back To Top