skip to Main Content
Concentració Aeromodelisme

Concentració Aeromodelisme

 = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Els dies 27/28/29 del passat mes de maig , tal com s’havia anunciat, es va celebrar al nostre club Pla de Vent una concentració d’aeromodelisme

  A l’esdeveniment van acudir socis del club així com nombrosos aeromodelistes de diferents clubs de Catalunya i d’altres comunitats autònomes. Entre els participants hi havia campions de diverses categories nacionals i internacionals per la qual cosa vam poder gaudir d’un alt nivell d’exhibició. A destacar la presència de dos jets amb l’últim model de turbina que van deixar tot el públic entusiasmats per l’espectacularitat dels seus vols.

   La Junta de govern de l’Aeroclub agraeix l’assistència de participants, col·laboradors o simples espectadors de la trobada i esperem repetir l’esdeveniment l’any que ve.    Gràcies a tots i us esperem al proper 2023

  • – – – – – – – – –

Los días  27/28/29  del pasado mes de Mayo , tal como se  había anunciado, se celebró en nuestro  club  Pla de Vent una concentración de aeromodelismo 

 Al evento   acudieron  socios   del club así como numerosos aeromodelistas de distintos clubs de Cataluña  y de otras Comunidades autónomas .  Entre los participantes había campeones  de diversas    categorías  nacionales e internacionales por  lo que pudimos disfrutar  de un alto nivel de  de exhibición .  A  destacar la presencia de  dos jets con  el ultimo modelo de  turbina que  dejaron a todo el publico  entusiasmados  por la espectacularidad  de sus  vuelos .

  La  Junta de  gobierno del Aeroclub  agradece  la  asistencia, de participantes , colaboradores  o simples espectadores  del  encuentro  y   esperamos  repetir  el evento el año próximo.

  Gracias  a todos y os esperamos en el próximo 2023

Contacta'ns

El Club d'aeromodelisme pla de Vent, és uns dels clubs més antics de Catalunya per la pràctica de totes les modalitats aeromodelistes. Malgrat que no és constitueix formalment fins a l'octubre de l'any 1980, una colla de persones inquietes i molt actives dins el nostre món, van començar a mitjans dels anys 70 a crear el que és avui la nostra institució.

El nostre correu:  info@pladevent.com

Contacta'ns

El Club d'aeromodelisme pla de Vent, és uns dels clubs més antics de Catalunya per la pràctica de totes les modalitats aeromodelistes. Malgrat que no és constitueix formalment fins a l'octubre de l'any 1980, una colla de persones inquietes i molt actives dins el nostre món, van començar a mitjans dels anys 70 a crear el que és avui la nostra institució.

El nostre correu:  info@pladevent.com

Copyright 2020 © Pla de vent

Pàgina feta per Despega!

Copyright 2020 © Pla de vent

Pàgina feta per Despega!

Copyright 2020 © Pla de vent

Pàgina feta per Despega!

Back To Top